Onsdag


Varning för U-sväng
september 26, 2008, 1:02 e m
Filed under: Uncategorized

Frågan i rubriken till mitt förra inlägg verkar nu ha blivit obönhörligen besvarad. De sex folkpartisterna som hade lovat att riva upp FRA-lagen har nu bestämt sig för att släppa igenom den, efter att några luddiga förändringar har gjorts som ingen verkar veta vad de faktiskt betyder. Ingen verkar veta vem det är som ska sköta trafikfiltreringen eller vilken sorts massavlyssningstillstånd som den nya specialdomstolen ska ge, ändå anser sig personer som så sent som för 10 dagar sedan ansåg att lagen skulle göras om från grunden att det nu är OK. Kunniga personer med insikt i förändringsarbetet tycker att det är så dåligt att de inte längre vill representera folkpartiet.

Med den här typen av oberäknelighet utgör de sex folkpartisterna en direkt fara för sin omgivning – precis som man kan förvänta sig att en bil på en allmän väg ska fortsätta i vägens riktning och inte helt plötsligt börja backa i full hastighet och smälla in i fordonen bakom så bör man i politiken kunna förvänta sig att människor inte ändrar sina åsikter i 180 grader i en av de viktigaste frågorna på årtionden utan några som helst giltiga skäl.

Eftersom de är farliga för sin omgivng så måste omgivningen varnas. Jag har designat en t-shirt på SpreadShirt.net med en nydesignad varningsskylt som varnar för den här typen av oförutsägbart beteende. Skylten är tryckt på baksidan av tröjan eftersom det i första hand är de som befinner sig bakom personen i fråga, i trygg förvissning om att hon ska fortsätta framåt, som riskerar att råka illa ut när hon plötsligt gör ett lappkast och i hög hastighet plöjer sig fram i rakt motsatt riktning.

Om de sex folkpartisterna mailar mig sin tröjstorlek så lovar jag att skicka en tröja till var och en av dem. Om någon annan är intresserad så går det naturligtvis också att köpa den direkt från SpreadShirt.net, jag har inte satt något påslag.

Mer: Opassande, Henrik Alexandersson, Mark Klamberg, Christian Engström, Intensifier, Newsmill, Blogge Bloggelito, Sydsvenskan, SvD


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Vidrigt.

Visar desstå mera hur viktigt det är med ett direkt demokrati system.

Vi får starta ett parti snart tillsammans med PP och liberalerna osv tror jag och utlysa förändring,,Eller vad tror du ? Får vi Fra och säpo på oss då må du tro?

Kommentar av Mike

Ja, så som lagen fortfarande ser ut så får ju _alla_ FRA på sig.

Kommentar av Onsdag

[…] | Peter J Olsson | Farmorgun i Norrtälje | Amanda Brihed | Amanda Brihed igen | Onsdag | Peter J Olsson igen | Christian Gustavssons blogg | HBT-sossen | Valfritt | Svensk […]

Pingback av Rick Falkvinge (pp) » Analys: Camilla Lindberg & Co. verkar blivit grundlurade

latest online games

Varning för U-sväng | Onsdag

Trackback av latest online games
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: